202005 DTBD Outdoor 140L 12 1400 2

Blog

We mogen weer "Adventure Southside" Friederichshafen

Ja eindelijk is het weer zover in het weekend van 20 tot en met 22 augustus is de Adventure...
Lees meer

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een daktent

Onderstaand een aantal punten waar wij denken dat je op zou moeten letten. Je mag natuurlijk...
Lees meer

Reparatie aan je daktent

Gebeurt er een ongelukje en zit er een scheur tot 8cm in het tentdoek dan kan dit eenvoudig...
Lees meer
Meer berichten

Dare To Be Different Outdoor

Dare To Be Different Outdoor presenteert graag haar complete assortiment aan outdoor artikelen. Uiteraard onze daktenten, diverse luifels, kookkisten en vele accessoires komen aan bod.

En niet vergeten, de Sky-Lodge, een nieuw concept voor op de camping.

In 2019 hebben onze daktenten een ware metamorfose doorgemaakt. Al onze softshell tenten hebben een gebogen dak en we hebben de inwendige buizen een tikje dikker gemaakt. Van 16 mm naar 24 mm. Je ziet het bijna niet maar de tent is echt een stuk robuster geworden en kan nu nog meer tegen een stootje.

Ben je van plan op vakantie te gaan met een daktent en wil je het eerst een keer uit proberen? Huur dan een Dare To Be Different Outdoor daktent  bij daktent.nl te Baarn, Dakop.nl in Hengelo, Campodoor.nl in Hoogeveen of bij onze dealers in België.

Onze producten zijn bij al onze dealers te bezichtigen. Voor Wenum Wiesel raden we aan altijd even een afspraak vooraf te maken, anders sta je voor een dichte deur, en dat is niet de bedoeling.

Wil je ons op een beurs bezoeken? Hou dan onze nieuwtjes, hier links, in de gaten of volg ons op Facebook.

Een paar nieuwtjes:

In 2020 introduceren wij een nieuwe daktent de 140S Light weight. Een Softtop daktent waarbij wij alles op alles gezet hebben om een tent te hebben die lichter is dan 50Kg zonder al te veel concessies te doen op het gebied van onze kwaliteits maatstaven.

In 2019 hebben we onze Daktent 180L Delux geïntroduceerd. Dit blijkt een top tent voor 3 personen, met super grote ramen en 3 dakvensters. En, deze tent kan worden uitgebreid met een grote ondertent waarin je makkelijk met 3 personen kunt zitten op een regenachtige dag.

Al onze L series tenten, 140L, 180L en de 220XL kunnen worden uitgebreid met een Ondertent voorzien van 4 deuren. De 3 toegangsdeuren hebben bovendien PVC ramen met een ‘gordijntje’ zodat je het lekker donker kunt maken binnen.

Is de 140L en de 180L toch nog te klein? Dan bieden we de Daktent 220XL Een super brede tent met 2 ingangen en 2 ladders dus uitermate geschikt voor 4 personen. Deze tent heeft een hele grote brede luifel boven de ingang die zich uitstekend leent om een ondertent aan te ritsen.

De Setup 22 is onze geweldige 30 seconden tent die naast je auto, op de grond, staat. Snel op te zetten en heerlijk ruim. Deze tent heeft iets weg van de OZ-tent maar is door ons net even een stapje verder door ontwikkeld.

We hebben een nieuw concept uitgerold, namelijk de  "Sky-Lodge". Deze tenten staan op een vaste plek op de camping. Boven slapen en beneden ‘wonen’ met heerlijk terras.

Wij hebben ook een nieuwe isolerende binnentent in 2020 ideaal voor het winter kamperen. Met deze binnentent kan je het kampeerseizoen verlengen en er het hele jaar op uit;-)

Altijd al een grote luifel willen hebben? Kijk dan eens naar de Penta luifel serie, slim, compleet van zeer goede kwaliteit en omdat er standaard een voorwand bij geleverd wordt nog voordelig ook! Deze luifel lijkt op een Foxwing luifel maar is net even anders.

Nu we het toch over luifels hebben, we bieden ook de Quad luifel. Dit is een vierkante luifel die netjes opgerold zit in een cassette met stokken en al. De luifel is 2,5 of 2m diep en is 2m of 2,5m breed. Opzetten is nog nooit zo makkelijk geweest.

In de tent wil je wel eens even snel iets opbergen, denk aan schoenen, kleding of je toilet tas. Allemaal het liefst op een vaste plek. Hiervoor is de bagage hangmat super handig en vooral efficiënt;-)

Voor de hele koude nachten bieden we een ‘hemeltje’ voor in de daktent. Hiermee verklein je de ruimte die je moet warm stoken en voorkom je condens omdat de hemel dit absorbeert. Wil je hier meer over weten, kijk dan even hier Hemel  voor meer informatie. Alle kleine beetjes helpen, al moet je slaapzak wel het meeste werk doen.