Group 80@2x

Contact formulier

Gebruik het onderstaande formulier om ons ondersteuningsteam een e-mail te sturen.

Artboard 1-3

Volg ons

Neem contact op via een van de onderstaande methoden of volg ons.

Base@2x

Geïnteresseerd? Wij sturen je een gratis catalogus

Op zoek naar meer informatie? Wij sturen je onmiddellijk onze catalogus in een PDF-brochure toe.
Base

Dit is waar het ons om gaat!

Mensen inspireren en in staat stellen te genieten van hun tijd in de natuur, zodat je herinneringen kunt maken en verhalen kunt verzamelen. Dit is en blijft onze belangrijkste missie.

Met onze producten willen we dat jij je vertrouwd en thuis voelt in de natuur, nu en in de toekomst. Wij willen dat onze producten jouw vergezellen op jouw meest onvergetelijke reizen en avonturen.

Daarom ontwikkelen en creëren wij ze op een doelgerichte manier, zodat jij een leven lang van onze producten kan genieten. Wij jagen geen kortetermijndoelen of trends na, en we doen zeker geen concessies aan de kwaliteit. Onze eigen toekomst en die van de natuur zijn met elkaar verbonden.

DSC08273

Kom langs in onze showroom

Wist je dat Dare to be Different Outdoor een showroom heeft in Wenum-Wiesel? Hier kun je al onze daktenten bekijken op afspraak. Zo ontdekt jij alle mogelijkheden.

We begrijpen dat het kiezen van een daktent een belangrijke beslissing is en daarom bieden we je de mogelijkheid om onze producten in het echt te bekijken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je met vertrouwen de juiste keuze maken.

Kom langs bij onze showroom. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw ideale daktent of kookkist.