Ondertenten

Onze daktenten 140L, 180L en 220XL series zijn uit te breiden met ondertenten. De ondertenten zijn uniek want ze hebben naast de achterdeur, standaard drie toegangsdeuren. Door het gebruik van ramen zijn de ondertenten meer dan alleen een uitbreiding voor meer opbergruimte. Je kan er gerust met 2 tot 4 personen in leven of het nu mooi of slecht weer is. Bij warm weer kan je voldoende ventileren en bij regen kan je de ramen gewoon openen om toch nog naar buiten te kunnen kijken en het licht naar binnen te laten.

Onze ondertenten passen ook op de oudere modellen van de DTBD outdoor daktenten. Heb jij dus een ouder model daktent, dan kan hier gewoon een nieuw model ondertent onder.

202005 DTBD Outdoor Annex 8

Ondertent 140L

De 140L ondertent heeft voldoende ruimte om met 2 personen aan een camping tafel te zitten.

2020 DTBD Outdoor 180L pic 7

Ondertent 180L

De 180L ondertent heeft een uniek ontwerp. De ruimte in de ondertent maakt het mogelijk gemakkelijk met 4 personen van het uitzicht te genieten.

220XL DTBD Outdoor 10s

Ondertent 220XL

De 220XL ondertent zorgt voor een enorme leefruimte. Dat mag dan ook wel, want je slaapt met zijn vieren in de daktent. Dan heb je ook behoefte aan ruimte. Nodig gerust wat vrienden uit want je kan er gemakkelijk met meer dan 4 personen in zitten.