DSC07322

Een Dare to be Different Daktent

Kamperen op het dak van je auto, het lijkt een gek iets... maar het wordt steeds populairder. En dat is logisch! Een daktent maakt het namelijk gemakkelijk om de natuur in te gaan. Het zorgt voor spanning en avontuur. Met onze daktenten beleef je meer spontane avonturen, of dat nu in Nederlands is of in het buitenland. Je kan gaan en staan waar je wilt! 

Onze daktenen zijn gemaakt om iedereen het buitenleven te kunnen laten ervaren. Met dat in ons hoofd hebben we de daktenten ontwikkeld en vormgegeven, dat zie je terug in de details. Zoals de ronde daken, sterk materiaal en de robuuste afwerking. 

Ga met een Dare to be Different daktent op pad en maak herinneringen die niet te vergeten zijn!

DSC08273

Kom langs in onze showroom

Wist je dat Dare to be Different Outdoor een showroom heeft in Wenum-Wiesel? Hier kun je al onze daktenten bekijken op afspraak. Zo ontdekt jij alle mogelijkheden.

We begrijpen dat het kiezen van een daktent een belangrijke beslissing is en daarom bieden we je de mogelijkheid om onze producten in het echt te bekijken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je met vertrouwen de juiste keuze maken.

Kom langs bij onze showroom. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw ideale daktent of kookkist.