Image@2x-2

Wie wij zijn!

Wat begon met een familie kampeertrip in Nederland groeide uit tot een van de grootste spelers in Europa op het gebied van daktenten en een gemeenschap van avonturiers in meer dan 15 landen. 

Momenteel wordt Dare To Be Different gerund door een gepassioneerd team. Wij omschrijven ons graag als avonturiers en verkenners, wij willen de mooiste plekken ontdekken en vooral buiten leven. Die liefde voor het buitenleven creëert altijd nieuwe uitdagingen, die wij maar al te graag aangaan. 

Ons team heeft al jaren ervaring, niet alleen met het kamperen met een softshell daktent, maar vooral in het genieten van de buitenlucht en die ervaring delen wij graag met je! Wij genieten van de natuur in zijn puurste vorm. Er is niets lekkerders dan slapen in de buitenlucht. In de ochtend wakker worden, via de ladder naar beneden lopen, een kopje koffie of thee zetten, een eitje bakken en nog even nagenieten. 

Dat is voor ons enjouy nature through experience.

Wales-208

Waar wij naar toe gaan

Mensen inspireren en in staat stellen om te genieten van hun tijd in de natuur, zodat ze herinneringen kunnen maken en verhalen kunnen verzamelen. Dat is altijd al onze belangrijkste missie geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Met onze producten willen we dat jij je zeker voelt en thuisvoelt in de natuur, nu en in de toekomst. We willen dat ze je vergezellen tijdens je meest onvergetelijke reizen en avonturen.

Daarom ontwikkelen en creëren we op een doelbewuste manier, zodat je levenslang plezier zult hebben van onze producten. We hollen niet achter korte termijn doelen of trends aan en leveren zeker niet in op kwaliteit. Onze eigen toekomst en die van de natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wales-603

De natuur als startpunt

Wij bieden de beste outdoor uitrusting, in harmonie met de natuur, en dat houdt in dat wij altijd op zoek zijn naar innoverende en duurzame oplossingen. De natuur zal altijd ons vertrekpunt zijn en onze bestemming. Wij doen niet aan rivieren temmen, of het weer verslaan. Wij houden het simpel en doen het rustig aan. Wij genieten van het verstrijken van tijd in de natuur. En verlangen er altijd weer naar om terug te keren.  

Want alleen zo kunnen we herinneringen maken die een leven lang mee gaan, ook voor de volgende generatie. Hoe wij dit doen?