Je uitrusting verdient het om jaren lang mee te gaan

Je Dare to be Different daktent beschermt je niet alleen tegen de regen: het krik ook je humeur op tijdens natte dagen in de natuur. Jouw isolerende binnentent houdt je niet alleen warm, het is je beste maatje tijdens koude roodtrips. Je ondertent zorgt niet alleen voor onderdak, maar geeft je ook een fraaier uitzicht dan welk vijfsterrenhotel ook. Jouw uitrusting zorgt voor herinneringen die een leven lang mee gaan. Wanneer je naar ze kijkt of monteert roept dit herinneringen op aan magische momenten en avonturen in de buitenlucht. Daarom vinden wij dat ze het waard zijn om goed te onderhouden en repareren. 

Image

Voor die volgende generatie

Wij maken onze uitrusting op een dusdanige manier dat ze jarenlang mee kunnen. Maar, na verloop van tijd kunnen er scheurtjes ontstaan of lopen ritsen misschien vast. We beiden daarom een uitgebreide reparatie service aan.

Zo blijft de natuur ons vertrek punt en drage we samen bij aan een duurzame oplossing. Daardoor houden we niet alleen rekening met primaire grondstoffen, maar kijken we ook effectief naar het behoud van de materialen. Ook voor de volgende generaties. 

 

Algemeen opbergadvies

Jouw favoriete dare to be Different uitrusting worden intensief gebruikt, misschien zelfs iedere week. Maar andere items zoals de isolerende winter binnententen zijn zeldzame schatten. Deze op de juiste manier opbergen kan een grote uitdaging zijn. Een vochtige, slecht geïsoleerde omgeving is de slechtste pek om je spullen op te bergen. Hier ontstaan geheid schimmelvorming. Het is essentieel om je spullen op te bergen in droge, goed geventileerde omgevingen, buiten het zicht van direct zonlicht en warmte.

 

 

Hoe onderhoud je jouw tent?

Je daktent is je huis in de natuur, zorg er dus goed voor! Een met aandacht onderhouden daktent zorgt voor blijvende herinneringen aan een geweldige tijd. 

 

Impregneren

Wat moet je doen als je daktent lijkt te lekken? Alles over impregneren...

Schoonmaken

Het goed schoonmaken van je daktent is erg belangrijk voor de...

Opbergen

Berg je daktent altijd in een goed geventileerde omgeving het liefst droog..

Condens

Condens in de daktent is erg normaal, wel zijn er een aantal zaken om condens tegen te ga...