Garantie

DTBD Outdoor streeft naar tevreden klanten. Dit doen we door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen, eerlijke te produceren en een redelijke prijs te vragen. Toch kunnen ook onze producten stuk gaan.

Tenzij anders vermeld, verleent DTBD Outdoor twee jaar garantie bij materiaal-, productie- en constructiefouten. Wij gaan hierbij uit van recreatief gebruik. Slijtage, oneigenlijk gebruik, defecten aan ritsen en onzorgvuldige opslag vallen niet binnen onze garantievoorwaarden. Wel zoeken we ook in die gevallen graag samen met u naar een goede oplossing. Reparaties vinden altijd plaats bij een door ons gecontroleerde tentenmaker. Als u een product elders laat repareren kunnen we de kwaliteit van de reparatie niet garanderen en vervalt daarmee de garantie.

Registreer uw product

U hier kunt uw product registreren voor additionele garantie.

Problemen met één van onze producten? 

Stuur ons een e-mail, ons adres staat op de contact pagina. Ook als u het product bij één van onze dealers heeft gekocht kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Geef aan dat u een product wilt aanbieden voor garantie. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

  • Naam, adres en woonplaats;
  • Ordernummer waarop het product besteld is.
  • Beschrijving van het defect en een aantal foto's;
  • Bankrekeningnummer en tenaamstelling;


Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuur producten alleen retour als u van ons een RMA-nummer heeft ontvangen. Producten zonder dit nummer kunnen wij administratief niet verweken en worden daarom niet aangenomen.