Garantie 

Onze daktenten en accessoires moeten er voor zorgen dat jij je thuisvoelt in de natuur, dat betekent dat wij er altijd alles aan doen om de klant tevreden te houden. Dit doen we door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Daarnaast produceren wij op een eerlijke manier en streven we ernaar om een zo goed mogelijk prijs te bieden. Want wij willen dat onze producten iedereen kunnen vergezellen op hun avontuur. 

Helaas kunnen ook onze producten wel een stuk gaan, het gebeurt gelukkig niet vaak. Maar om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk het buiten leven kan ontdekken hebben we ook altijd twee jaar garantie op onze materialen. Tenzij anders vermeld. De garantie die Dare to be Different verleent is voor materiaal, productie en constructiefouten. Wij gaan hierbij uit van recreatief verbruik. Slijtage, oneigenlijk gebruik, defecten aan ritsen en onzorgvuldig opslag vallen die binnen onze garantievoorwaarden. Wel zorgen wij ervoor dat er een gepaste oplossing komt in veel gevallen betekent dit een zorgvuldige reparatie vanuit ons. 

Reparaties vinden altijd plaats bij en door onze gecontroleerde tentmaker. Als je een product van ons elders laat repareren kunnen we de kwaliteit van de reparatie niet garanderen en helaas vervalt daarmee ook de garantie.

 

Omdat wij zeker weten dat onze materialen lang mee gaan, bieden wij een extra garantie bij registratie van het product. Registreer hier jouw product voor één jaar extra garantie.

 

Problemen met een van onze producten?

Ondervind je problemen met een van onze producten, dan aller eerst onze excuses voor het ongemak. Wij komen dan ook graag met je in contact. Neem via het contactformulier op de website met ons contact op. Wanneer je contact opneemt vermeld dan de volgende gegevens:

  • Naam, adres en woonplaats
  • Ordernummer waarop het product besteld is
  • Beschrijving van het defect (graag met foto’s)
  • Bankrekeningnummer en tenaamstelling
Wij streven er naar om binnen een aantal werkdagen met je contact op te nemen. Stuur producten alleen retour als u van ons een RMA-nummer heeft ontvangen. Producten zonder dit nummer kunnen wij administratief niet verweken en worden daarom niet aangenomen.