Retourneren 

Is het product niet goed? Dan krijg je van ons het geld terug!

Wij willen dat onze producten jouw helpen bij het ontdekken van het buitenleven, zonder zorgen of gedoe. Daarom doen wij ook niet moeilijk wanneer het product niet goed is, dan geven wij geld terug garantie op al onze voorraad producten. Je kan een product binnen zeven dagen na ontvangst volgens onderstaande stappen naar ons retourneren. Het product moet compleet ongebruikt en in oorspronkelijke verpakking blijven. Producten of verpakkingen die beschadigd zijn, komen niet voor retourneren in aanmerking. Je draagt zelf op voor de kosten en het risico van de retourzending.

 

De stappen om een product te retourneren:

 1. Stel ons binnen zeven dagen, ingaande de dag na ontvangst van het product, op de hoogte dat u gebruik wilt maken van het recht op ontbinding. Doe dit per e-mail of via ons contactformulier op de contact pagina. Vermeldt de volgende gegevens:
  • Naam, adres en woonplaats;
  • Bankrekeningnummer en tenaamstelling;
  • Ordernummer waarop het product besteld is.
 1. Op basis van de verstrekte informatie sturen wij een retourbevestiging met een RMA-nummer en de adresgegevens voor de retourzending. U heeft vervolgens zeven dagen de tijd om het product terug te sturen. Het product moet goed verpakt teruggestuurd worden, zodat het niet beschadigd raakt. De originele productverpakking mag niet beschreven of beschadigd worden. Het aanbrengen van stickers, voor bijvoorbeeld adressering, is toegestaan.

 2. Bij ontvangst van uw retourzending zullen wij controleren of het product conform bovenstaande voorwaarden is afgeleverd.

 3. Indien het product conform de voorwaarden is ontvangen, laten wij u dit per e-mail weten en zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst op uw rekening overmaken.

 4. Indien het artikel niet conform de voorwaarden is ontvangen kunnen wij de retour zending helaas niet in behandeling nemen. Wij brengen u hiervan per e-mail op de hoogte. Het product blijft uw eigendom. Op verzoek kunnen wij het product aan u retourneren. Wij brengen hiervoor wel bezorgkosten in rekening.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!