Een Dare to be Different daktent

Wilt u binnenkort op kampeervakantie gaan maar is een caravan niets voor u? Ziet u het in elkaar zetten van een ingewikkelde tent niet zitten? Dan is een daktent iets voor u. Bespaar tijd én ruimte in uw auto met een daktent van Dare to be Different.

Ruim assortiment daktenten

Bij Dare to be Different Outdoor hebben we een ruim assortiment daktenten. Of u nu met uw partner, gezin of (klein)kinderen wilt gaan kamperen, wij hebben de tent op uw autodak passend bij ieders kampeerbehoefte.

Wilt u een kleinere daktent kopen voor u en uw partner? Bij ons hebt u keuze uit de daktent 140S Light Weight, daktent 140S of de daktent 140L. Liever iets groters? Kies voor de daktent 180L of kies bijvoorbeeld voor de daktent 220XL. Deze ruime daktent heeft een ruime slaapoppervlakte en is daardoor geschikt voor vier personen. Ook bieden wij de een hard shell daktent met een harde deksel van ABS en heeft een aerodynamische vorm.

Daktent kopen

Weet u al welke daktent u wilt kopen voor uw vakantie? Of hebt u nog vragen over welke daktent het beste bij uw situatie past? De daktenten van Dare to be Different zijn te koop bij officiële Dare to be Different verkooppunten in kampeerartikelen. Zij staan graag voor u klaar.

Mini logo Aniewhere

Aniewhere

Onze nieuwe Hybride Softshell daktent. De ruime daktent waar je echt ook bagage op en in kan meenemen. 

De Aniewhere is geintroduceerd op 6 oktober 2021 op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te Utrecht.

En leverbaar vanaf April 2022.

140S LW Picture 1b

Daktent 140S LW

Soms wil je ‘licht’ op pad en minder zwaar bepakt op reis. In dat geval is deze 2 persoons daktent is onze lichtste tent in ons assortiment en weegt maar 48 kg.

202005 DTBD Outdoor 140S

Daktent 140S

De 140S is onze 2 persoons standaard gewicht daktent die rondom uitzicht biedt. De brede zij-ramen bieden een heel ruim blikveld en zorgen op warme dagen voor veel ventilatie.

DTBD Outdoor 140L Green

Daktent 140L

De 140L is onze 2 persoons daktent met een 100% droge instap. Deze tent biedt een
overkapping die er voor zorgt dat je niet alleen droog je ladder op kan klimmen maar je ook de mogelijkheid biedt om de tent uit te breiden met een grote ondertent.

202005 DTBD Outdoor 180L

Daktent 140L en 180L Deluxe

Voor de avonturiers die nog meer uitzicht of ventilatie ambiëren bieden we de Deluxe Series.
Naast de standaard ramen zijn deze Deluxe tenten uitgerust met maar liefst
3 dakvensters en 2 extra PVC ramen boven de instap.

DTBD 220XL Daktent Rooftoptent Dachzelt 5

Daktent 220XL

De 220XL is onze grootste familie daktent in ons assortiment. Dit formaat tent biedt ruimte voor 4 volwassenen, de matras is maar liefst 220 cm breed x  230 cm lang. 

Je kan dus zowel in de breedte als in de lengte slapen, ruimte genoeg.

DTBD-Femkesrooftoptents Miles Starling 140x214 Hardshell small

Miles Starling

De Miles Starling is uniek doordat de brede deuren diagonaal zijn geplaatst dat zorgt ervoor dat we zowel aan voeten als hoofdeind een geweldig groot panorama raam hebben kunnen maken.