Een Dare to be Different daktent

Kamperen op het dak van je auto, het wordt steeds populairder. En dat is logisch, want een daktent maakt het makkelijk om de natuur in te gaan. Je beleef meer spontane avonturen in 2022, zonder concessies te moeten doen. Een daktent zorgt voor vrijheid en geeft het gemak van een camper voor een fractie van de prijs. 

Het is meer dan een daktent, het is een levensstijl

Ga bijvoorbeeld wildkamperen in Noorwegen en Zweden en geniet van het prachtige uitzicht door de grote panoramische ramen van de 140S. Of ervaar de voordelen van een 220XL daktent en ga met het hele gezin naar de camping in Frankrijk. Met onze daktenten garanderen we dat je in comfort en ‘luxe’ op avontuur kan! Je ligt nooit meer op de koude en natte grond en je bent ook niet meer uren bezig met het opzetten van een grote tent. Want met een daktent verander je makkelijk en snel jouw auto in een huis op wielen!

DTBD 140L EU PLP picture

Sitta

De Sitta is onze favoriet, duurzaam in Europa gemaakt. En nog lekkerder slapen door een nog beter binnenklimaat.

Verkrijgbaar vanaf April 2023.

Mini logo Aniewhere

Aniewhere

De Aniewhere is een robuuste, avontuurlijke kampeermachine,
ontwikkeld voor de echte avonturiers! Hij is volledig gemaakt van
hoogwaardig aluminium, daarnaast is hij 100% van
Nederlandse makelij waardoor de daktent supersterk is!

140S LW Picture 1b

Daktent 140S LW

De 140S Light Weight is voor iedereen die compact op reis wil, deze daktent heeft een grote impact in een kleine verpakking!

Hij past op iedere auto, weegt slechts 48 en opgevouwen is deze daktent supercompact.

202005 DTBD Outdoor 140S

Daktent 140S

De 140S is een geweldige allrounder, past op iedere auto en is makkelijk te installeren. Met de 140S kan je vandaag nog op avontuur. 
Een 2 persoons daktent geschikt voor ieder avontuur!

DTBD Outdoor 140L Green

Daktent 140L

De 140L daktent maakt van jouw auto een huis op wielen, dankzij de extra ruimte door het luifeltje heb je altijd een droge instap en de mogelijkheid voor een ondertent. Zo heb je in no time een kleine woonkamer aan jouw daktent!

202005 DTBD Outdoor 180L

140L Deluxe

Vind je het heerlijk om uren naar boven te turen, te genieten van de sterrenhemel of van heerlijk wakker worden in de ochtendzon. Dan is de 140L Deluxe de daktent voor jou! Dankzij de extra raampartijen waan jij je nog meer in de natuur.

202005 DTBD Outdoor 180L

180L Deluxe

Wil jij graag met het gezin op vakantie en naar de sterren kijken? Of wil je gewoon net wat meer ruimte voor jouw en je partner? Dankzij het queen-sized matras heb je meer dan genoeg ruimte en kan je echt in luxe op vakantie.

DTBD 220XL Daktent Rooftoptent Dachzelt 5

Daktent 220XL

De 220XL is onze familie daktent, geschikt voor 4 a 5 personen. Zo kan jij met het hele gezin comfortabel en compact op avontuur. Geen grote tent meer achter in de auto of uren bezig zijn met het opbouwen van de tent. 

DTBD-Femkesrooftoptents Miles Starling 140x214 Hardshell small

Miles Starling

De Miles Starling is onze enige hardshell daktent. De Miles Starling is uniek door de diagonale deuren, dit geeft een ruimtelijk gevoel in de daktent en een panorama view.