Kampeer en daktent accessoires

Wij willen jouw kampeertrip zo comfortabel mogelijk maken, onze materialen moeten er voor zorgen dat jij meer spontane avonturen kan beleven. Zonder concessies te moeten doen. Om daarvoor te kunnen zorgen hebben we een aantal accessoires ontworpen, waarmee we het leven in een daktent nog comfortabeler, makkelijker en leuker maken. Bekijk snel al onze accessoires!

DTBD insulated innertent Rooftoptent (5)b

Isolerende binnentent

Winterkamperen, helemaal hip en vooral heel leuk om te doen! Of in het voorjaar lekker op pad, als de grond nog bevroren is en de zon langzaam de nevel doet verdampen.

Daktent Anti diefstal Rooftoptent AntiTheft Dachzelt Diebstahlsicherung kit 5

Anti diefstal kit

Een daktent is natuurlijk een kostbaar bezit en klanten laten de daktent steeds vaker en langer op het autodak gemonteerd, ook als ze niet weg gaan. Om ongeoorloofde demontage te vertragen zijn er diversen systemen op de markt.

DTBD Outdoor Quad Schuifwand sliding wall schiebewand tarp 201904175

Schuifwand

Met de schuifwand creëert u in een handomdraai een windvrije, droge of schaduwplek onder de daktent. De schuifwand kan zowel links als rechts worden geplaatst.

DTBD Ondermatras Mesh gewebe, Ventilation mattress 1

Ondermatrassen

De unieke 3D-structuur van onze ondermatrassen zorgen voor een gezonde en aangename slaapomgeving in uw daktent. 

Bagage_Hangmat_Luggage_Hammock_DTBDOutdoor_28

Bagage hangmat

Met het ontwerpen van de bagagehangmat zijn we er in geslaagd om simpel en snel opbergruimte in of onder een daktent te creëren. In de nok van de daktent legt u er gemakkelijk kleding of een boek in. Onder de daktent is de bagagehangmat ideaal om schoenen droog en van de grond af te bewaren.

DTBD Outdoor Daktent Rooftoptent Dachzelt Inside Sky Hemel (4)

Binnentent hemel

Voor interne isolatie in de daktenten hebben wij een eenvoudige maar adequate oplossing een "binnentent hemel".

ezi-clip-dtbd-2

Ezi Sky Clips

Hang en organiseer jouw outdoor uitrusting makkelijk en snel met de Ezi Sky Clips. Dankzij de Ezi Sky Clips heb je geen gedoe meer met jassen, tassen en andere spullen die rondslingeren. 

carryall-dtbd

Ezi carryall

De Ezi Carryall is een handige en veelzijdige opbergtas. Gemaakt als schoenenzak en te gebruiken als draagtas voor een dagje weg. De Ezi Carryall houdt modderige of stinkend schoeisel buiten de daktent.