Kampeer en daktent-accessoires

Tijdens uw kampeervakantie wilt u zo optimaal mogelijk genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Verschillende daktent accessoires kunnen uw beleving verbeteren. Zo bieden verschillende kampeeraccessoires meer comfort of juist meer ruimte tijdens uw vakantie. Dare to be Different heeft over alle accessoires nagedacht.

Kampeeraccessoires waarover is nagedacht

Dare to be Different denkt graag na over nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor kampeerliefhebbers. Zo hebben wij een aantal handige kampeeraccessoires bedacht om uw kampeerbeleving te verbeteren.

Maak bijvoorbeeld kennis met onze isolerende binnentent, ideaal voor de koude nachten. Of onze Anti Diefstal kit. Met de schuifwand creëert u binnen zeer korte tijd een windvrije, droge of schaduwrijke plek rondom uw auto. Hebt u meer ruimte nodig dan wat de daktent u biedt? Dan kunt u deze vergroten met een ondertent.

Ook de bagagehangmat, ondermatrassen, binnentent hemels en de zogenaamde zitterik zullen uw comfort tijdens uw kampeervakantie aanzienlijk vergroten.

Bent u van plan een Dare to be Different Outdoor daktent te kopen? Als u bij een verkooppunt bent, neem dan ook eens een kijkje bij de slimme en handige kampeeraccessoires die wij hebben bedacht. U zult direct het verschil ervaren. U kunt er ook voor kookkisten en luifels van ons merk terecht.

Accessoires voor uw daktent kopen?

Wilt u meer weten over de verschillende kampeeraccessoires die u bij ons kunt kopen? Al onze producten zijn te koop bij diverse winkels en dealers in kampeerartikelen verspreid door het hele land. Zij staan graag voor u klaar.

DTBD insulated innertent Rooftoptent (5)b

Isolerende binnentent

Winterkamperen, helemaal hip en vooral heel leuk om te doen! Of in het voorjaar lekker op pad, als de grond nog bevroren is en de zon langzaam de nevel doet verdampen.

Daktent Anti diefstal Rooftoptent AntiTheft Dachzelt Diebstahlsicherung kit 5

Anti diefstal kit

Een daktent is natuurlijk een kostbaar bezit en klanten laten de daktent steeds vaker en langer op het autodak gemonteerd, ook als ze niet weg gaan. Om ongeoorloofde demontage te vertragen zijn er diversen systemen op de markt.

DTBD Outdoor Quad Schuifwand sliding wall schiebewand tarp 201904175

Schuifwand

Met de schuifwand creëert u in een handomdraai een windvrije, droge of schaduwplek onder de daktent. De schuifwand kan zowel links als rechts worden geplaatst.

DTBD Ondermatras Mesh gewebe, Ventilation mattress 1

Ondermatrassen

De unieke 3D-structuur van onze ondermatrassen zorgen voor een gezonde en aangename slaapomgeving in uw daktent. 

Bagage_Hangmat_Luggage_Hammock_DTBDOutdoor_28

Bagage hangmat

Met het ontwerpen van de bagagehangmat zijn we er in geslaagd om simpel en snel opbergruimte in of onder een daktent te creëren. In de nok van de daktent legt u er gemakkelijk kleding of een boek in. Onder de daktent is de bagagehangmat ideaal om schoenen droog en van de grond af te bewaren.

DTBD Outdoor Daktent Rooftoptent Dachzelt Inside Sky Hemel (4)

Binnentent hemel

Voor interne isolatie in de daktenten hebben wij een eenvoudige maar adequate oplossing een "binnentent hemel".

DSC01227

Ezi Sky Clips

Hang en organiseer jouw outdoor uitrusting makkelijk en snel met de Ezi Sky Clips. Dankzij de Ezi Sky Clips heb je geen gedoe meer met jassen, tassen en andere spullen die rondslingeren. 

DSC03416-2

Ezi carryall

De Ezi Carryall is een handige en veelzijdige opbergtas. Gemaakt als schoenenzak en te gebruiken als draagtas voor een dagje weg. De Ezi Carryall houdt modderige of stinkend schoeisel buiten de daktent.