Tent organizer voor jouw outdoor gear

Ezi Sky Clips

De Ezi Sky Clips zijn een handige en simpele inschuifaccessoires voor jouw daktent of luifel. Schuif gewoon de Ezi Sky Clips in de peesrand van de daktent of luifel en je kan al jouw outdoor uitrusting organiseren en ophangen. Hang wat je ook van de grond wilt houden op met de Ezi Sky Clips, van jassen en natte handdoeken tot aan rugzakken, lampen en schoenen. 

Dankzij de Ezi Sky Clips heb je geen gedoe meer met jassen, tassen en andere spullen die rondslingeren. Je hangt ze eenvoudig op en je kan er makkelijk bij vanuit de daktent! Zo maken we het leven in en rondom een daktent nog makkelijker. 

Set van vijf karabijnhaken 
De Ezi Sky Clips worden verkocht in een verpakking van vijf karabijnhaken met de bij behorende pees die in de peesrand van de daktent te schuiven is. Het draagvermogen van de Ezi Sky Clips zit op maximaal 5 kg per karabijnhaak. Jassen, natte handdoeken en dagrugzakken, wat het ook is, de Ezi Sky Clips kunnen het aan. 

Hoe te gebruiken?
Omdat wij reizen zo simpel mogelijk willen maken, moeten onze producten ook simpel in gebruik zijn. De Ezi Sky Clips zijn dat ook zeker! Schuif de keder (pees) in de peesrand van de daktent of luifel, klik de karabijnhaken door de inslagogen en klaar! De Ezi Sky Clips kunnen blijven zitten wanneer je de daktent inklapt, bij de luifel raden we het aan om de Ezi Sky Clips los te halen en dan op te rollen.

De Ezi Sky Clips in combinatie met een ondertent
De Ezi Sky Clips zijn ook te gebruiken, wanneer er een ondertent aan de daktent bevestigd is. Ook kunnen de Ezi Sky Clips op meerdere manieren bevestigd worden aan de tent, aan de zijkant links, rechts of aan de voorkant (kant van de ladder). 

We kunnen alvast verklappen, er komt een nieuwe Ezi range met verschillende producten en accessoires die te gebruiken zijn met de Ezi Sky Clips.

DSC01227
Vraag de brochure aan
Vind een verkooppunt in de buurt

Specificaties

  • Prijs: €17,50
  • Kleur: Zwart met rode karabijnhaken
  • Draag Gewicht: 5 kg per karabijnhaak
  • Lengte Keder: 50cm
  • Keder: voorzien van 5 inslagogen waarin de karabijnhaken te bevestigen zijn
  • Karabijnhaken: 5 Karabijnshaken van aluminium met een doorsnede 4mm x 60mm hoogte 

Foto's