Waterafstotende rugzak voor jouw avonturen

Ezi Carryall

De Ezi Carryall is een handige en veelzijdige opbergtas. Gemaakt als schoenenzak en te gebruiken als draagtas voor een dagje weg. De Ezi Carryall houdt modderige of stinkend schoeisel buiten de daktent. Ontworpen om zowel slippers als een paar wandelschoenen op te bergen. Bevestig de Ezi Carryall eenvoudig aan de Ezi Sky Clips met de karabijnhaken. Gemaakt vaan duurzaam en robuust waterproof materiaal.

Een veelzijdig product 
De naam zegt het misschien al wel een beetje, je kan er van alles in mee nemen. De Carryall is namelijk een veelzijdig product, hij fungeert als schoenentas voor de daktent of als dagtas om mee te wandelen of een dagje strand. 

De Carryall is gemaakt voor wandelschoenen tot maat 45.

De Ezi Carryall in combinatie met een ondertent
De Ezi Carryall is ook te gebruiken, wanneer er een ondertent aan de daktent bevestigd is. Ook kan de Ezi Carryall op meerdere manieren bevestigd worden aan de tent, aan de zijkant links, rechts of aan de voorkant (kant van de ladder). 

We kunnen alvast verklappen, er komt een nieuwe Ezi range met verschillende producten en accessoires, blijf onze socials en website dus goed in de gaten houden!

DSC05266
Vraag de brochure aan
Vind een verkooppunt in de buurt

Specificaties

  • Prijs: €30,-
  • Kleur: Zwart
  • Geschikt voor: De Ezi Carryall is geschikt voor schoenen tot maat 45 of voor ander klein materiaal
  • Eigenschappen: Weer en waterdicht
  • Productbundel: Koop de Carryall in combinatie met de sky clips voor €37,50 i.p.v. €47,50

Foto's