Schuifwand

Ideaal om een afgeschermd hoekje te creëren

Met de schuifwand creëert u in een handomdraai een windvrije, droge of schaduwplek onder de daktent. De schuifwand kan zowel links als rechts worden geplaatst. Verder is de schuifwand bruikbaar op zowel al onze eigen softtop daktenten van het als op daktenten van andere leveranciers voorzien van een peesprofiel.

De pees aan de bovenzijde van de schuifwand wordt in de peesrand op de onderzijde van de daktent geschoven. De schuifwand is trapeziumvormige met aan de onderzijde vijf lussen voor haringen. Met een hoogte van 2,3 meter past de schuifwand ook onder daktenten op de hogere auto’s.

De schuifwand kan ook gebruikt worden als een luifeltje indien u gebruik maakt van tentstokken. Door deze aan de onderkant van de schuifwand te steken en vast te zetten met scheerlijnen is het kleine luifeltje ook gemakkelijk op te zetten.

 

DTBD Outdoor Quad Schuifwand sliding wall schiebewand tarp 201904175
Vraag de brochure aan
Vind een verkooppunt in de buurt

Specificaties

  • Prijs: €155,00
  • Kleur: groen, bruin of zand;
  • Materiaal: 300g canvan (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig;
  • Afmeting in tas: 40cm x 30cm x 5 cm (lxbxh);
  • Afmeting opgezet: 250/125cm x 230cm (bxh);
  • Gewicht: 2 kg.
In de tas waarin de set wordt geleverd zit: Schuifwand, 5 haringen en 5 scheerlijnen.

 

Garantie en registratie

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de schuifwand, door jouw product hier te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw schuifwand en ontvang 1 jaar langer garantie!

Foto's