Nieuw bij DTBD in 2022

Ook dit jaar hebben we weer een aantal nieuwtjes voor je! Zo bestaan wij dit jaar tien jaar en dat moet gevierd worden. Daarom komen we met een aantal weg geef acties en daar wil je bij zijn. houd daarom onze sociale media goed in de gaten voor al deze acties.

Naast dat we tien jaar bestaan komt ook onze nieuwste daktent de Aniewhere op de markt, vorig jaar hebben we deze gepresenteerd en dit jaar gaat hij als limited edition in de verkoop. Totaal komen er 50 stuks voor in de verkoop dus wees er snel bij en pre-order de Aniewhere. Dit doe je door contact met ons op te nemen via de mail op info@dtbdoutdoor.eu.

Naast de Aniewhere hebben we ook onze 180L deluxe in een ander jasje gestoken, vanaf maart is de 180L Deluxe ook te bestellen in de kleur groen! Wij zijn helemaal weg van de stoere en robuuste uitstraling die deze daktent heeft gekregen. Wil je meer weten over de kleur of de foto's bekijken? Ga dan naar onze instagram pagina of bekijk hier meer. 

Ook gaan we een extra service aanbieden; bij elke aankoop van een DTBD outdoor product krijg je de mogelijkheid om jouw product te registreren, voor extra garantie. Ook met terugwerkende kracht kan de je producten registreren. Voor meer info over het registreren van je producten en de extra garantie klik dan hier

Naast al het bovenstaande komen we nog met één extra service! Vanaf dit jaar worden de daktenten 140S, 140L, 140L Deluxe, 180L Deluxe en de 220XL geleverd met anti-condens ondermatras. Dit matras zorgt voor nog meer ligcomfort en gaat zoals de naam al zegt condens tegen in de tent, zo krijg jij nog een aangenamer leefcomfort in onze daktenten.

Onze anti-condens matrassen zijn voorzien van elastieken die vast zijn te maken aan het slaapmatras, zo kan jij de daktent makkelijk uitklappen zonder dat de anti-condens ondermatras gaat schuiven. De anti-condens ondermatras wordt standaard geleverd in 8mm dikte en is eventueel te upgraden naar een 15mm ondermatras.