202005 DTBD Outdoor 140L 12 1400 2

Blog

Waar vind ik het serienummer van mijn DTBD Daktent?

Voor onze garantieregistratie vragen wij om het serienummer van de daktent en soms kan de dealer er...
Lees meer

Hoe werkt de ladder van mijn DTBD Outdoor daktent?

De eerste keer een ladder opzetten van de daktent kan soms lastig zijn. Om het jouw zo gemakkelijk...
Lees meer

Kan ik mijn daktent gebruiken met een quick release systeem?

Wij krijgen steeds vaker de vraag of onze daktenten te gebruiken is met een quiz lock and release...
Lees meer
Meer berichten

Wanneer koop ik een daktent en wanneer huur ik er een?

Een daktent is ten opzichte van een normaal tentje echt wel duurder. Maar het is ook veel meer dan alleen een tent. Heb je alleen maar horen praten over een daktent. Ga dan niet zomaar een daktent kopen, huur hem is een keer een weekje en ga het ervaren. Heb je al is proef gelegen in een daktent bij een dealer of ergens anders, houdt je van flexibiliteit en een goed bed dan is de daktent een geweldige oplossing en is daktent kamperen echt wat voor jou. Ik zou hem dan kopen.

Als fanatieke tent kampeerder en je neemt nu eindelijk is de stap om te trekken van plek naar plek dan is de daktent het ultieme tent kampeer gevoel en toch super relaxt tentje opbouwen met weinig werk.

Ben jij die fanatieke tentkampeerder die eigenlijk al wat jaren nadenkt hoe hij meer zou kunnen trekken. KOOP een daktent. 100% tent, 100% gemak. Je tent inclusief bed zijn binnen 5min klaar voor gebruik. Makkelijker kan het niet.

Categorie: veelgestelde vragen, algemeen