Dare to be different luifels 

De zijluifels van dare to be Different zijn de perfecte manier om jouw kamp volledig te maken. Ze beiden beschutting tegen regen od de zon. Ze zijn makkelijk op te zetten, in slechts enkele minuten heb jij de perfecte plek gecreëerd om te kunnen koken, eten of te genieten van het buitenleven. 

Creeer meer ruimte en sfeer

Met onze luifels creëer je binnen enkele minuten een comfortabele schaduwplaats naast jouw auto. Ideaal als je kampeert in zonnige oorden. Heb je juist behoefte aan een plek waar je kan schuilen door de regen? Al onze luifels zijn waterbestendig en bovendien kan je ze volledig dicht maken met de optionele zijwanden. Zo heb je altijd de perfecte plek!

Awnings mounting setup drawings 180 P-side
Awnings mounting setup drawings 180 D-side-01

Penta Luifel 180

Dankzij de Penta luifel krijg je in een keer een ruim overdekte ruimte naast de auto. Deze luifel klapt 180 graden door. Waardoor naast de kofferbak altijd een droge ruimte hebt om makkelijk bij je spullen te kunnen of om te koken. 

Awnings mounting setup drawings 270 D-side
Awnings mounting setup drawings 270 P-side

Penta Luifel 270

Wil je droog in de kofferbak kunnen? Dan is de penta luifel ideaal, dankzij het extra deel overdekt deze luifel niet alleen de zijkant maar ook een gedeelte van de kofferbak. Zo kan je altijd droog bij je spullen en heb je meer dan genoeg ruimte voor al je spullen. 

dtbd-awning-roof-tent
Awnings mounting setup drawings Quad 2x2.5

Quad Luifel

Onze Quid luifel staat in no-time en is een standaard luifel, geschikt voor iedere auto en makkelijk in gebruik. Creeer snel en makkelijk extra ruimte en sfeer.
Verkrijgbaar in 2 maten en eventueel met ondertent.