Creëer je eigen keuken. Waar je ook bent. 

Met de kookkisten van Dare to be Different Outdoor kook je altijd en overal jouw favoriete maaltijd. In slechts enkele minuten klap je de kist uit tot een campingkeuken. Geen te kleine gasstelletjes meer, of moeten zoeken naar je bestekset. Dankzij onze campingkeukens werk je op een comfortabele hoogte, je hoeft je niet meer in een moeilijke houding te wringen. Onze kookkisten zijn comfortabel, gemakkelijk en snel in gebruik. Geniet optimaal van jouw buiten maaltijd!

Compact op vakantie met een kookkist

Onze producten garanderen dat jij makkelijk, snel en compact op vakantie kan. Daarom zijn onze kookkisten zo ontwikkeld dat jij niets anders nodig hebt. Deze kampeerkeuken is voorzien van alle benodigdheden. Met minimaal twee gaspitten, servies- en bestekset voor 4 personen en pannen kan jij een heerlijke maaltijd bereiden. Onze kookkisten zijn makkelijk mee te nemen dankzij het compacte formaat en passen in echt iedere auto!

 

DTBD Outdoor Chuckbox-Kookkist-Kochbox XL 1 -1

Kookkist S

Bij een goed avontuur hoort lekker eten, en om lekker eten te maken heb je een compacte maar uitgeruste kampeerkeuken nodig. Onze Kookkist S heeft een grote impact in een kleine verpakking!

DTBD M Chuckbox Kochbox Kookkist 2021  (3)

Kookkist M

Om een goede maaltijd te bereiden, heb je goed materiaal nodig. Dankzij de kookkist M hoef jij je niet meer in een gekke houding te wringen en kan je een heerlijke maaltijd klaarmaken voor jouw en je gezin. 

DTBD Outdoor Chuckbox-Kookkist-Kochbox XL 29 b

Kookkist XL

De kookkist XL is dé uitbreiding van de Kookkist S.De XL bestaat uit twee units de campingtafel en de keuken in de keuken wordt de Kookkist S opgeborgen, extra opbergruimte en een extra gasbrander.