Kookkist kopen? Ontdek de Dare to be Different kampeerkeukens

Vind u het vervelend om te moeten koken tijdens uw kampeervakantie? Werken met een (klein) gasstelletje is niet ideaal. Gelukkig heeft Dare to be Different hier een oplossing op gevonden. Ontdek de kookkist, een complete kampeerkeuken in één kist. Handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen.

Kampeerkeuken in een kist

Wanneer u met uw daktent op vakantie gaat, vraagt u zich vast af hoe u het beste kunt gaan koken. Daar heeft Dare to be Different iets op bedacht. Wij hebben een kampeerkeuken in een kist ontworpen: de kookkist.

In een handomdraai creëert u de meest ideale buitenkeuken voor wel vier personen. In de kookkist vindt u alles wat u nodig heeft om te kunnen koken en van uw maaltijd te genieten. Zo is er bestek aanwezig, maar ook pannen en kruidenpotjes en zelfs twee gasbranders.

U kunt een Dare to be Different kookkist kopen bij diverse winkels en dealers. U heeft keuze uit drie formaten:

  • Kookkist S
  • Kookkist M
  • Kookkist XL

Is de kookkist echt iets voor u en zou u er één aan willen schaffen? Bekijk dan ook eens onze andere kampeeraccessoires. Bij de winkels en dealers kunt u ook terecht voor uw Dare to be Different daktent of luifels.

Kookkist kopen

Weet u al welke kookkist uw wensen en behoeften? Of heb je nog vragen over welke kookkist het beste bij uw situatie past? U kunt een kookkist kopen bij diverse winkels en dealers in kampeerartikelen. Zij staan graag voor u klaar.

DTBD Outdoor Chuckbox-Kookkist-Kochbox XL 1 -1

Kookkist S

De kookkist S is de compactste kookkist in ons assortiment.

Maar toch volledig uitgerust om met 4 personen te gebruiken.

DTBD M Chuckbox Kochbox Kookkist 2021  (3)

Kookkist M

De kookkist M is vernieuwd, het ontwerp is gebaseerd op onze zeer succesvolle Kookkist S.

De M kookkist heeft nog steeds de ruimere pannen en heeft hij uitgeklapt een werkblad op tafelhoogte en is groter geworden.

DTBD Outdoor Chuckbox-Kookkist-Kochbox XL 29 b

Kookkist XL

De kookkist XL is dé uitbreiding van de Kookkist S.

De kookkist S wordt met de kookist XL uitgebreidt met meer vrije opbergruimte, meer werkblad en een volwaardige campingtafel.