Setup 22

Onze nieuwe Daktent 140S Light weight

De Setup 22, een super snelle oplossing om naast je auto of bus op te plaatsen.

Deze 4-persoons tent is super snel, en vooral, heel makkelijk op te zetten. Binnen 5 minuten staat de Setup 22 en kan dan meteen in gebruik genomen worden. We hebben de pakketmaat zo klein mogelijk gehouden waardoor de Setup 22 net even praktischer op te bergen is achter in de auto of bij de andere bagage. Netjes opgevouwen is het formaat maar 125cm x45cm x25cm.

We hebben de Set up 22 ontworpen voor optimaal comfort. De tent heeft een vaste kuip en een ruime deur waardoor het in- en uitstappen heel makkelijk gaat. De tent heeft een grote deur met muskietengaas aan de voorzijde van de tent en een groot raam met muskietengaas aan de achterzijde van de tent. Samen bieden deze 2 openingen optimale ventilatie. En als het regent, en alle openingen bijna helemaal gesloten zijn, dan komt er toch nog licht naar binnen, door de 2 PVC ramen aan de zijkanten van de tent. Stel, het is regenachtig maar best lekker van temperatuur, dan kan je overwegen een luifel aan de voorzijde te plaatsen of uit te breiden met zijwanden. Zo kan je toch nog optimaal genieten van ‘het buiten leven’.

Reis je met auto of bus, dan kan je de Setup 22 ook prima naast de auto plaatsen. Wil je droog uit de auto de tent in, dan plaats je simpelweg de luifel aan de tent en kan je droog de overstap maken.

Met de Setup 22 heeft u binnen vijf minuten een slaapplaats voor vier personen of een geweldige living voor naast de auto of bus.

Prijs: € 595,00;

 

Luifel (inclusief zijwanden): € 350,00;

Setup22_Dare_to_be_different_outdoor5
Vraag de brochure aan
Vind een verkooppunt in de buurt

Specificaties

  • Tentdoek (kleur): groen en zand;
  • Tentdoek (materiaal): 300g canvas (polyester 35% / katoen 65%) met PU-coating, waterdicht 2.500mm, ripstop en UV-bestendig; 
  • Afmeting in tas: 125cm x 45cm x 25cm (lxbxh);
  • Afmeting opgezet: 200cm x 200cm x 200/165cm (lxbxhx);
  • Gewicht : 15kg;
  • Garantie: 2 jaar.

Foto's