202005 DTBD Outdoor 140L 12 1400 2

Blog

Waar vind ik het serienummer van mijn DTBD Daktent?

Voor onze garantieregistratie vragen wij om het serienummer van de daktent en soms kan de dealer er...
Lees meer

Hoe werkt de ladder van mijn DTBD Outdoor daktent?

De eerste keer een ladder opzetten van de daktent kan soms lastig zijn. Om het jou zo gemakkelijk...
Lees meer

Kan ik mijn daktent gebruiken met een quick release systeem?

Wij krijgen steeds vaker de vraag of de dtbd daktenten te gebruiken zijn met een quick lock and...
Lees meer
Meer berichten

Waar vind ik het serienummer van mijn DTBD Daktent?

Voor onze garantieregistratie vragen wij om het serienummer van de daktent en soms kan de dealer er ook naar vragen. Het serienummer van onze DTBD outdoor daktenten is vrij eenvoudig te vinden, als je weet waar je moet zoeken natuurlijk. 

Dus voordat je de hele daktent op zijn kop gaat zetten, hebben wij hier het antwoord voor je:

Aan de binnenzijde van het scharnier, onder het matras staat het serienummer. Om er gemakkelijk bij te kunnen. Kan je de tent het beste dichtgeklapt houden, de hoes verwijderen en dan links of rechts staat het serienummer in het aluminium profiel. 

Categorie: News, veelgestelde vragen, algemeen