Ontdek de Dare to be Different tenten

Wilt u gaan kamperen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw eigen tent mee te nemen. Maar voor de ultieme glamping kampeerbeleving kunt u er ook voor kiezen om een tent te huren. Of u nu een tent wilt kopen of een luxe tent wilt huren, ontdek de mogelijkheden van Dare to be Different. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tent kopen of luxe tent huren

Bent u op zoek naar een snelle oplossing om naast uw auto of bus te plaatsen tijdens uw kampeervakantie? Dan is de Setup 22 echt iets voor u. De tent biedt voldoende ruimte voor vier personen en is in slechts vijf minuten opgebouwd. De setup22 is overgenomen door de Firma Campodoor. Heeft u interesse in de Setup 22? Neem dan contact op met Campodoor.

Wilt u liever uw kampeerbeleving optimaliseren en eens écht groots uitpakken? Dan kunt u er ook voor kiezen een luxe tent te huren. Dit is enkel mogelijk bij specifieke campings. Met de Sky Lodge van Dare to be Different waant u zich in echte luxe. De Sky Lodge is gebaseerd op het principe van een daktent met extra leefruimte. De slaapverdiepingen zijn apart van elkaar.

Wilt u één van de Dare to be Different Outdoor tenten kopen of huren? Dan zijn onze overige producten ook iets voor u. Zo kunt u ook voor uw Dare to be Different daktent of kookkist bij uw winkel of dealer terecht. Schaf al uw kampeerbenodigdheden aan van één betrouwbaar merk.

Onze tenten kopen

Weet u al welke tent voldoet aan uw wensen en behoeften? Of hebt u nog vragen over de mogelijkheden van onze tenten? 

Wilt u meer weten over de luxe tent huren? Kijk voor meer informatie over de Sky Lodge op de betreffende pagina.

DTBD Sky Lodge

Sky Lodge

Deze Glamping tent is te huur bij diversen campings in Nederland Duitsland en Denemarken. Bent u zelf camping eigenaar creëer dan op uw camping deze ultieme glamping kampeerbeleving met de Dare To Be Different Sky Lodge. 

Setup22_Dare_to_be_different_outdoor5

Setup 22

Deze 4-persoons tent is super snel, en vooral, heel makkelijk op te zetten. Binnen 5 minuten staat de Setup 22 en kan dan meteen in gebruik genomen worden. 

De Setup22 is overgenomen door onze dealer Campodoor.