Een Dare to be Different daktent Deluxe

Wilt u binnenkort op kampeervakantie gaan maar is een caravan niets voor u? Ziet u het in elkaar zetten van een ingewikkelde tent niet zitten? Dan is een daktent iets voor u. Bespaar tijd én ruimte in uw auto met de daktenten van Dare to be Different.

Ruim assortiment daktenten

Bij Dare to be Different Outdoor hebben we een ruim assortiment daktenten. Of u nu met uw partner, gezin of (klein)kinderen wilt gaan kamperen, wij hebben de tent op uw autodak passend bij ieders kampeerbehoefte.

Wilt u een kleinere daktent kopen voor u en uw partner? Bij ons heeft u keuze uit de Deluxe daktenten zoals de 140L Deluxe. Liever iets groters? Kies voor onze daktent 180L Deluxe. Met naast de standaard specificaties van de normale daktenten 140L en 180L. Zijn onze Deluxe tenten ook uitgebreid met 3 dakvensters en 2 extra PVC ramen boven de instap.

Daktent kopen

Weet u al welke daktent u wilt kopen voor uw kampeervakantie? Of hebt u nog vragen over welke daktent het beste bij uw situatie past? De daktenten van Dare to be Different zijn te koop bij officiële Dare to be Different verkooppunten in kampeerartikelen. Zij staan graag voor u klaar.

DTBD Outdoor 140L Delux  Rooftoptent dachzelt Daktent (2)
dtbd-outdoor-180xl-daktent

Daktent 140L Deluxe

Voor de avonturiers die met zijn tweeën op pad gaan en nog meer uitzicht of ventilatie ambiëren hebben wij de 140L Deluxe.

Deze tent is ook uitermate geschikt voor jonge gezinnen met één klein kind bijvoorbeeld.

Daktent 180L Deluxe

Voor de avonturiers die met zijn drieën op pad gaan en nog steeds meer uitzicht of ventilatie ambiëren bieden we de Deluxe Series.

Deze tent wordt ook veelvuldig gebruikt door gezinnen met jonge kinderen. Waarbij er dus meer dan 3 personen in de tent slapen.