Miles starling.

Onze eerste hardshell

€ 2.950,00

De Miles Starling daktent, is een hardtop daktent, en kenmerkt zicht door de eenvoud en snelheid waarmee deze wordt opgezet, nog sneller dan onze andere daktenten. Ook het design wijkt af van de overige modellen. De Miles Starling daktent heeft aan de boven- en onderzijde een stevige aerodynamische ABS-schaal die van binnen is bekleed. Ingeklapt lijkt de daktent op een extra grote dakkoffer (skibox).

Vanaf mei wordt de Miles Starling standaard geleverd met ondermatras voor extra ventilatie en comfort en een luifel, de Kajto, die aan twee kanten te gebruiken is. De luifel is super handig en makkelijk te monteren door dat we een keder profiel aan beide kanten van de daktent hebben aangebracht.

De ingangen van de Miles Starling zijn uit het midden van de tent geplaatst en niet recht tegenover elkaar maar diagonaal. Dat maakt dat de entreeladder voor slechts één van de autodeuren staat. Hierdoor kunt u naar keuze de voor- of achterdeur gewoon blijven gebruiken.

Het diagonaal plaatsen van de deuren maakt dat we zowel aan voeten als hoofdeind een geweldig groot panorama raam hebben kunnen maken. Het uitzicht is dus echt fenomenaal.

De daktent is van binnen uitzonderlijk ruim. De matras is 206cm bij 134cm en daarmee ook geschikt voor langere mensen. De Miles Starling daktent heeft een binnen hoogte van 98.5 cm. Dit is uniek in vergelijking met de tenten van onze concurrenten. Door deze  binnen hoogte is het mogelijk om zittend in plaats van liggend je om te kleden. Wel zo fijn.

De twee enorme panorama ramen van de daktent zorgen voor uitzicht rondom. Om uw bagage op te bergen heeft de daktent twee opberg tassen in de hoeken van de tent. Hier kun je gemakkelijk je bril, mobiel of leesboek kwijt. Aan het plafond  bevindt zich een groot bagagenet voor je kleding of extra deken.  

De Miles Starling is ontstaan door de samenwerking van twee Nederlandse daktent producenten, Dare to Be Different Outdoor en Femkesrooftoptents.com. Door onze krachten te bundelen is dit prachtige doordachte product tot stand gekomen.

 

De Miles Starling is in twee kleuren verkrijgbaar voor € 2.750,00

DTBD-Femkesrooftoptents Miles Starling 140x214 Hardshell (13)
Vraag de brochure aan
Vind een verkooppunt in de buurt

Specificaties

 • Buitenschaal (kleur): zwart ; 
 • Buitenschaal (materiaal): ABS;
 • Tentdoek (kleur): grijs;
 • Tentdoek (materiaal): 280g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU coating, water-dicht 2500mm, ripstop en UV-bestendig;
 • Hefsysteem: zelf openend met gasdrukveren;
 • Opbergen: twee grote opbergzakken en een groot bagagenet aan het plafond;
 • Ladder: aluminium telescopische, standaard 2.3m (2.6m als optie beschikbaar);
 • Matras: 206cm x 134cm x 6cm (lxbxh) polyester matras met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen;
 • Buiten afmetingen : 210cm x 140cm x 31cm (lxbxh);
 • Afmeting opgezet: 210 x 140cm x 110cm (lxbxh);
 • Gewicht: 69kg;
 • Garantie: 2 jaar.

Garantie en registratie

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de Aniewhere, door jouw product hier te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw Aniewhere en ontvang 1 jaar langer garantie op jouw daktent! 

Foto's