De 7 beste kampeer gadgets in 2022

Op reis met een daktent, er is niets mooiers dan dat natuurlijk! Om jouw reis nog mooier en comfortabeler te maken hebben we hieronder een aantal gear tips die het leven in een daktent nog mooier maken. Zo kwam Roland er een tijdje geleden achter dat de tip van Coert; om een schapenvacht te gebruiken nog niet zo heel gek is, als de nachten wat kouder zijn. 

Check dus snel ons lijstje met gadgets en gear die we altijd mee nemen naast onze DTBD daktent, ondertent en kookkist. 

schapenvacht-kamperen

Een schapenvacht

Om het spits mee af te trappen, een heerlijk schapenvachtje is onmisbaar tijdens de koude nachten. Coert gebruikt al een aantal jaar een schapenvacht om op te slapen als de nachten kouder zijn dan normaal. De schapenvachtjes hebben een isolerende werking en houdt het bovenlichaam goed warm. Ook in je campingstoel is een vachtje heerlijk om op te zitten! 

undefined-May-10-2022-03-20-02-92-PM

Lite Elite IR light

Een lampje in de tent is natuurlijk nooit weg, een extra lampje is nooit weg. Maar met de Elite IR light heb je niets anders meer nodig. Deze lampen zijn ontworpen voor in de je tent en hebben een magneet verwerkt in de zijde. Zo kan je de lamp overal ophangen, wij gebruiken de lamp graag als je toch nog in het donker even iets uit de auto moet pakken. Want ook op de auto blijft deze lamp hangen. 

undefined

Frontier stove houtkachel

Wil het echt lekker warm hebben in de ondertent? Dan is een Frontier stove aan te raden, deze draagbare houtkacheltjes zijn ideaal als je in de winter gaat kamperen. Om deze kachels te gebruiken raden wij het aan om goede doorvoer te maken in de ondertent met een Stove Tent Flashing kit, zo weet je zeker dat er niets kan gebeuren en dat je de kachel veilig kan gebruiken. 

undefined-2

Trakker Bivvy Fan

Soms kan het ook te warm worden in je daktent en een raam open zetten heeft vaak bij extreem hoge temperaturen niet veel zin. Een klein briesje kan dan wel eens lekker zijn. De Trakker Bivvy Fan is ideaal voor een zomers kampeertrip, makkelijk en compact. 

undefined-May-10-2022-03-20-02-92-PM

Wolf Mozzi-Zappa

Helaas ontkom je er soms niet aan, lig je net lekker in je tent en dan hoor je een hard gezoem boven je hoofd. Wat je ook doet, je hebt altijd wel ergens een mug in je tent zitten. Een ongewenste gast als je het ons vraagt, gelukkig biedt de Wolf Mozzi-Zappa uitkomst. Met deze gadget heb jij geen lat meer van de muggen.

undefined-1

Dutch Oven

Lekker eten is een must-have en onze kookkisten helpen je daar goed bij. Maar om eerlijk te zijn, nemen we ook altijd wel een Dutch oven mee. Met deze gietijzeren pan kan je echt alles klaar maken. Ze zijn wat groot en log. Maar je krijgt er veel voor terug, van vers brood bakken voor ontbijt of een heerlijke stoofpot voor de avond. het kan allemaal!

undefined-4

Ridgemonkey Sandwicht toaster

Dit is wel een van Coert zijn favoriete op een schapenvacht na, volgens mij heeft hij hem zelfs standaard in zijn bus liggen. Een Ridgemonkey Classic Sandwicht toaster, perfect om op onze kookkisten een tosti te maken, een ei te bakken of zelfs pannenkoeken. Deze veelzijdige pannen zijn perfect voor verschillende manieren van koken en gerechten. De aanvulling op jouw kookkist. 

We hebben zo wel een lijstje met mooie, handige en coole gadgets. Naast deze gadgets die wij altijd mee nemen hebben we natuurlijk ook altijd wat DTBD accessoires bij ons, zoals de Ezi Sky Clips en de Ezi Carryall. Neem daarom snel een kijkje op onze accessoire pagina voor nog meer handige gadgets en materiaal om jouw leven in een daktent nog makkelijker te maken.